logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Tumis Sayur Bumbu Terasi
gebakken groenten in romige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr kool
100 gr tauge
100 gr wortel
100 gr sperziebonen
2 salam blaadjes
1 tomaat
200 ml kokosmelk
1/2 eetl zout
1 theel plamsuiker
1 eetl asamwater
1 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
2 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 rode lomboks
1/4 theel terasi/trasi

Cara membuat:
nereiding:
Snijd de kool fijn, de boontjes in kleine stukjes, de wortel julienne en de tomaat in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de salam voor 4 minuten. Voeg dan de tomaat toe en bak deze zacht. Dan de kool, de tauge, de boontjes en de wortel toevoegen en bak deze zacht. Dan de kokosmelk, het zout, de palmsuiker en het asamwater toevoegen en kook het geheel verder gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 64 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176119