Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Tumis Sayur Bumbu Terasi - gebakken groenten in romige saus
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Tumis Sayur Bumbu Terasi
gebakken groenten in romige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr kool
100 gr tauge
100 gr wortel
100 gr sperziebonen
2 salam blaadjes
1 tomaat
200 ml kokosmelk
1/2 eetl zout
1 theel plamsuiker
1 eetl asamwater
1 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
2 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 rode lomboks
1/4 theel terasi/trasi

Cara membuat:
nereiding:
Snijd de kool fijn, de boontjes in kleine stukjes, de wortel julienne en de tomaat in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de salam voor 4 minuten. Voeg dan de tomaat toe en bak deze zacht. Dan de kool, de tauge, de boontjes en de wortel toevoegen en bak deze zacht. Dan de kokosmelk, het zout, de palmsuiker en het asamwater toevoegen en kook het geheel verder gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 149 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40812492