banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Daging besengek - Gestoofd geroosterd rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Daging besengek
Gestoofd geroosterd rundvlees
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
500 g runderhaas
1 serehstengel, gekneusd
3 eetl. olie
3 salamblaadjes
5 djeruk purukblaadjes
500 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout

Haluskan:
boemboe:
7 kemirinootjes
6 sjalotjes,
5 teentjes knoflook
5 rode lomboks
2 theel, ketumbar
1 theel, jintenv 1 theel, gula jawa (palmsuiker)
3 cm kunyit (kurkuma)
2 cm laos
1 theel, asem
1/2 theel, trasi bakar

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in plakjes en rooster dit op een houtskoolvuurtje kort zodat het vlees dichtschroeid. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie een fruit hierin de boemboe. Voeg dan het vlees, de salam, de djerut purutblaadjes en de sereh toe en bak dit 5 minuten. Voeg dan de kokosmelk toe en stoof het mengsel totdat het vocht is verdampt. Rooster het vlees weer boven een houtskoolvuurtje bruin en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 98 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40585463