banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Daging besengek - Gestoofd geroosterd rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Daging besengek
Gestoofd geroosterd rundvlees
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
500 g runderhaas
1 serehstengel, gekneusd
3 eetl. olie
3 salamblaadjes
5 djeruk purukblaadjes
500 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout

Haluskan:
boemboe:
7 kemirinootjes
6 sjalotjes,
5 teentjes knoflook
5 rode lomboks
2 theel, ketumbar
1 theel, jintenv 1 theel, gula jawa (palmsuiker)
3 cm kunyit (kurkuma)
2 cm laos
1 theel, asem
1/2 theel, trasi bakar

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in plakjes en rooster dit op een houtskoolvuurtje kort zodat het vlees dichtschroeid. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie een fruit hierin de boemboe. Voeg dan het vlees, de salam, de djerut purutblaadjes en de sereh toe en bak dit 5 minuten. Voeg dan de kokosmelk toe en stoof het mengsel totdat het vocht is verdampt. Rooster het vlees weer boven een houtskoolvuurtje bruin en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 144 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39951083