1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Connie 7 days ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 3 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 3 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Uta Saronco Limbi
gebakken gekookte eieren in pittige saus uit Nusa Tenggara

Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 eieren, hardgekookt
250 ml olie
1/4 theel nootmuskaat
1/4 theel jinten
3 kruidnagels
1/2 theel peper
300 ml kokosmelk

Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
4 kemiri noten
2 cm lengkuas/laos
2 cm kunyit
2 cm jahe
1/2 theel terasi/trasi bakar

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingredi:enten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en bak de eieren rondom goudbruin en zet apart.
Verhit in een pan 2 eetl van de gebruikte olie en fruit de bumbu samen met de nootmuskaat, de jinten, de kruidnagels en de peper voor 5 minuten. Voeg dan de kokosmelk toe en breng al roerend aan de kook.
Dan de eieren toevoegen en kook het geheel zachtjes totdat de saus indikt en de olie vrijkomt. Serveer.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 133 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35888850