logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Wonosobo
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 tahu/tofu
1 eetl. sambal ulek, zie recept
2 eieren
3 eetl. ketjap manis
4 eetl. olie,
1/2 theel. vetsin,
1 kleine prei,
1/2 theel peper
1 citroen (sap)
zout naar smaak
3 teentjes knoflook

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de knfolkook zeer fijn en de prei ragfijn. Verkruimel de tahu en meng dit met de prei, de peper, de vetsin, het zout en de losgeklopte eieren. Verhit in een koekepan de olie en bak hievan een omelet. Meng de ketjap, de sambal en het citroensap en giet het mengsel over de omelet

Add comment

Submit

who is online

We have 48 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160943