banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 24 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Cah Kailan Teri Medan - chinese broccili met een ansjovis saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Cah Kailan Teri Medan
chinese broccili met een ansjovis saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr gai-lan / chinese broccoli
25 gr teri medan (kleine visjes)
4 teentjes knoflook
1 cm jahe
1 eetl oestersaus
1 eetl maizena
3 eetl water
300 ml water
1 theel palmsuiker
zout naar smaak
1/2 theel peper
2 eetl olie
water

Cara membuat:

bereiding:
Verhit in een pan het water en blancheer de gai-lan. Giet het af en laat het daarna afkoelen. Snijd de knoflook in dunne plakjes en rasp de gember.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de knoflook en de jahe voor 1 minuut. Voeg de oestersaus, het water, de teri medan, de peper en de palmsuiker toe en laats dit zachtjes 5 minuten sudderen. Meng de maizena met het water en voeg dit toe aan de saus en laat dit zachtjes sudderen totdat de saus is ingedikt. Giet de saus over de gai-lan en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 295 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40667963