banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 5 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 6 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 6 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 7 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Cah Kailan Teri Medan - chinese broccili met een ansjovis saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Cah Kailan Teri Medan
chinese broccili met een ansjovis saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr gai-lan / chinese broccoli
25 gr teri medan (kleine visjes)
4 teentjes knoflook
1 cm jahe
1 eetl oestersaus
1 eetl maizena
3 eetl water
300 ml water
1 theel palmsuiker
zout naar smaak
1/2 theel peper
2 eetl olie
water

Cara membuat:

bereiding:
Verhit in een pan het water en blancheer de gai-lan. Giet het af en laat het daarna afkoelen. Snijd de knoflook in dunne plakjes en rasp de gember.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de knoflook en de jahe voor 1 minuut. Voeg de oestersaus, het water, de teri medan, de peper en de palmsuiker toe en laats dit zachtjes 5 minuten sudderen. Meng de maizena met het water en voeg dit toe aan de saus en laat dit zachtjes sudderen totdat de saus is ingedikt. Giet de saus over de gai-lan en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 154 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37396171