1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Cah Udang Cabai
gebakken garnalen in chilisaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr grote garnalen
3 teentjes knoflook
1/2 ui
4 rode lomboks
2 cm jahe
1 lente-ui
1 eetl oestersaus
1 eetl saus tomat (zie recept)
2 theel saus sambal (zie recept)
1/2 theel zout
1/4 theel peper
200 ml water
2 eet olie

Cara membuat:
bereiding:
Pel de garnalen en maak deze schoon maar laat de staart zitten. Snijd de knoflook en de ui fijn en hak de lomboks grof. Snijd de lente-ui in schuine stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de ui en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan de garnalen toe en bak deze totdat ze van kleur veranderen. Dan de oestersaus, de saus tomat, de saus sambal, het zout en de peper toevoegen en meng alles goed. Vervolgens het water toevoegen en bak het geheel verder gaar. Schep dan de lente-ui erdoor en serveer.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 73 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35415446