banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Cah Udang Cabai - gebakken garnalen in chilisaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Cah Udang Cabai
gebakken garnalen in chilisaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr grote garnalen
3 teentjes knoflook
1/2 ui
4 rode lomboks
2 cm jahe
1 lente-ui
1 eetl oestersaus
1 eetl saus tomat (zie recept)
2 theel saus sambal (zie recept)
1/2 theel zout
1/4 theel peper
200 ml water
2 eet olie

Cara membuat:
bereiding:
Pel de garnalen en maak deze schoon maar laat de staart zitten. Snijd de knoflook en de ui fijn en hak de lomboks grof. Snijd de lente-ui in schuine stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de ui en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan de garnalen toe en bak deze totdat ze van kleur veranderen. Dan de oestersaus, de saus tomat, de saus sambal, het zout en de peper toevoegen en meng alles goed. Vervolgens het water toevoegen en bak het geheel verder gaar. Schep dan de lente-ui erdoor en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 83 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40569973