banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 27 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sambal goreng telor petis

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Sambal goreng telor petis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 eendeëieren
150 ml dikke kokosmelk (santen asli)
2 salamblad
2 eetl petis udang
zout naar smaak

Haluskan;
boemboe
2 groene lomboks
3 rode lomboks
5 cm laos
2 cm temu kunci
1 serehstengel
4 sjalotten

Cara membuat:
Bereiding:
Kook de eieren hard, pel de eieren daarna en halveer ze vervolgens. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan voldoende olie en bak/frituur de eieren goudbruin. Laat daarna de eieren uitlekken op keukenpapier. Giet olie uit de wok/wadjan zodat er nog maar 3 eetl achterblijft en fruit hierin de boemboe voor 2 minuten. Voeg dan de petis en de salam toe en bak dit nog 2 minuten. Dan het zout en de kokosmelk toevoegen en laat dit nog 3 minuten zachtjes sudderen. Giet de saus over de gehalveerde eieren. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 80 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40674852