banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sambal Goreng Telor Petis 2 - gebakken eieren in een kruidige pittige saus

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Sambal Goreng Telor Petis 2
gebakken eieren in een kruidige pittige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 eieren
1 witte ui
2 teentjes knoflook
3 rode lomboks
1 eetl petis
3 cm laos
1 serehstengel
100 ml santen asli (dikke kokosmelk)
olie
water

Cara membuat:
bereiding:
Kook de eieren in het water voor 8 minuten en pel deze daarna. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de eieren lichtbruin en schep deze uit de wok/wadjan. Giet de olie af maar laat 2 eetl achter. Wrijf of maal de ui, de knoflook, de lomboks en de laos fijn tot een pasta. Fruit dit voor 3 minuten in de olie en voeg de kokosmelk, de sereh, de petis en de eieren toe en laat dit 10 minuten zachtjes sudderen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 95 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40592402