Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Daging Bumbu Rujak - pittig gekruid rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Daging Bumbu Rujak
pittig gekruid rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 gr entrecote
1 eetl asem
200 ml water
100 ml runderbouillon
1/2 eetl palmsuiker
7 eetl kecap manis
3 jerut purut blaadjes
4 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
4 teentjes knoflook
7 rode lomboks
2 theel zout
3 theel trassi
4 cm laos

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng het water met de asem. Verhit in een wok de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit rondom bruin in 5 minuten. Voeg dan het asemwater, de jerut purut, de palmsuiker, de bouillon en de kecap toe en laat het geheel zachtjes sudderen totdat de saus is ingedikt.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 126 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42085679