1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Iloni
pittig gekruide gestoofde kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr kippenborst/filet
750 ml kokosmelk
8 rode rawits
3 salam blaadjes
2 pandan blad
2 serai/sereh/citroengras
1eetl zout
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
6 teentjes knoflook
12 rode lomboks
5 kemiri niten
3 cm jahe
3 cm kunyit

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 5 minuten. Voeg dan de salam, de pandan, de sereh en de rawits toe en bak deze zacht. Dan het vlees toevoegen en bak totdat het van kleur verandert. Dan al roerend de kokosmelk en het zout toevoegen en kook totdat het vlees gaar is geworden en de saus is ingedikt. Schep het vlees uit de pan en bak of rooster het bruin boven een houtskoolvuurtje.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 134 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35253969