banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 5 days ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 10 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 11 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Icon Write a comment
Ayam Iloni - pittig gekruide gestoofde kip
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Iloni
pittig gekruide gestoofde kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr kippenborst/filet
750 ml kokosmelk
8 rode rawits
3 salam blaadjes
2 pandan blad
2 serai/sereh/citroengras
1eetl zout
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
6 teentjes knoflook
12 rode lomboks
5 kemiri niten
3 cm jahe
3 cm kunyit

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 5 minuten. Voeg dan de salam, de pandan, de sereh en de rawits toe en bak deze zacht. Dan het vlees toevoegen en bak totdat het van kleur verandert. Dan al roerend de kokosmelk en het zout toevoegen en kook totdat het vlees gaar is geworden en de saus is ingedikt. Schep het vlees uit de pan en bak of rooster het bruin boven een houtskoolvuurtje.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 284 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38216257