Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Ayam Iloni - pittig gekruide gestoofde kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Iloni
pittig gekruide gestoofde kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr kippenborst/filet
750 ml kokosmelk
8 rode rawits
3 salam blaadjes
2 pandan blad
2 serai/sereh/citroengras
1eetl zout
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
6 teentjes knoflook
12 rode lomboks
5 kemiri niten
3 cm jahe
3 cm kunyit

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 5 minuten. Voeg dan de salam, de pandan, de sereh en de rawits toe en bak deze zacht. Dan het vlees toevoegen en bak totdat het van kleur verandert. Dan al roerend de kokosmelk en het zout toevoegen en kook totdat het vlees gaar is geworden en de saus is ingedikt. Schep het vlees uit de pan en bak of rooster het bruin boven een houtskoolvuurtje.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 284 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41018719