1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Ingkung

bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip, in stukken gesneden
1 serehstengel
3 cm laos
3 djeruk perut blaadjes
3 salam blaadjes
500 ml kokosmelk
3 eetl. olie

Haluskan:
boemboe:
7 sjalotten
5 teentjes knoflook
5 kemirinoten
3 cm gember (jahe/djahé)
2 theel. ketoembar
1 theel. djinten
zout naar smaak
1 eetl. gula djawa (palmsuiker)

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de sjalotten, de knoflook, de kemirienoten, de gember, de ketoembar, de djinten, de gula djawa en het zout fijn tot een boemboe (pasta). Snijd de laos in 3 stukken en het dikke stuk van de serehstengel open.
Fruit de boemboe samen met de laos en de serehstengel voor zo'n 3 minuten.
Voeg dan de kip en de helft van de kokosmelk toe en laat het zachtjes stoven totdat de kokosmelk verdampt is. voeg dan de andere helft van de kokosmelk toe en laat dit nog 5 minuten doorstoven.
Haal de kip uit de pan en rooster het op een houtkoolvuurtje bruin. De kip regelmatig bestrijken met de overgebleven saus.

who is online

We hebben 108 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34994758