1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 5 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Ingkung

bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip, in stukken gesneden
1 serehstengel
3 cm laos
3 djeruk perut blaadjes
3 salam blaadjes
500 ml kokosmelk
3 eetl. olie

Haluskan:
boemboe:
7 sjalotten
5 teentjes knoflook
5 kemirinoten
3 cm gember (jahe/djahé)
2 theel. ketoembar
1 theel. djinten
zout naar smaak
1 eetl. gula djawa (palmsuiker)

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de sjalotten, de knoflook, de kemirienoten, de gember, de ketoembar, de djinten, de gula djawa en het zout fijn tot een boemboe (pasta). Snijd de laos in 3 stukken en het dikke stuk van de serehstengel open.
Fruit de boemboe samen met de laos en de serehstengel voor zo'n 3 minuten.
Voeg dan de kip en de helft van de kokosmelk toe en laat het zachtjes stoven totdat de kokosmelk verdampt is. voeg dan de andere helft van de kokosmelk toe en laat dit nog 5 minuten doorstoven.
Haal de kip uit de pan en rooster het op een houtkoolvuurtje bruin. De kip regelmatig bestrijken met de overgebleven saus.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 92 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35774171