Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Ayam Gurih

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Gurih

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
2 rode uien
2 witte uien
2 rode lomboks
400 ml dunne kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
3 cm laos
1 cm kencur
1/2 theel.ketumbar
1/2 theel.jinten
1/2 theel.trassi
4 rode rawits

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip in 2 stukken en wrijf deze in met zout. Snijd de uien en de lomboks fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en voeg de ingrediënten en het vlees er aan toe. Stoof de kip gaar en totdat het vocht is verdampt. Het gerecht moet droog zijn.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 125 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41067336