Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Ayam Gurih

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Gurih

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
2 rode uien
2 witte uien
2 rode lomboks
400 ml dunne kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
3 cm laos
1 cm kencur
1/2 theel.ketumbar
1/2 theel.jinten
1/2 theel.trassi
4 rode rawits

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip in 2 stukken en wrijf deze in met zout. Snijd de uien en de lomboks fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en voeg de ingrediënten en het vlees er aan toe. Stoof de kip gaar en totdat het vocht is verdampt. Het gerecht moet droog zijn.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 80 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42433130