1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Opor Parahyangan
Kipfilet met kruidige kokosmelksaus
bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kipfilet
1 serehstengel, gekneusd
750 ml dunne kokosmelk (santen cair)
3 salam blad
1 theel. gula jawa (palmsuiker)
250 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
8 kemirinoten
2 theel, ketumbar
1 theel, jinten
1 theel, witte peper
8 sjalotten
4 teentjes knoflook

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip in stukjes Rooster eerst de ketumar samen met de kemirie en de jinten voor 2 minuten doorg in een koekepan. Wrijf of maal daarna alle ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjand de dunne kokosmelk samen met de boemboe, de salam, de suiker en de sereh. Als het kookt dat de kip toevoegen en dit 15 minuten laten sudderen. Vervolgens het zout en de dikke kokosmelk toevoegen en het geheel zachtjes laten inkoken en totdat de kip gaar is en serveer.

who is online

We hebben 76 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35086905