1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

R.H.Kummer
Beste mensen,
Waar in Nedeerland is de oncom te bestellen?
Groet
R.H.Kummer

@ zie forum
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Heerlijke recepte heb u , dank u wel .
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Ziet er heerlijk uit uw recepten
Pasteitjes in Joomla Article
Anton Hendrikx
wat is mesoyi bast? Bast van de assem/tamarinde boom, zo ja wat is alternatief?
Chris
Hallo,
Net zijn mijn eerste pasteitjes faliekant mislukt. Het recept voor het deeg was: 500gr. zelf...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Opor Parahyangan
Kipfilet met kruidige kokosmelksaus
bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kipfilet
1 serehstengel, gekneusd
750 ml dunne kokosmelk (santen cair)
3 salam blad
1 theel. gula jawa (palmsuiker)
250 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
8 kemirinoten
2 theel, ketumbar
1 theel, jinten
1 theel, witte peper
8 sjalotten
4 teentjes knoflook

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip in stukjes Rooster eerst de ketumar samen met de kemirie en de jinten voor 2 minuten doorg in een koekepan. Wrijf of maal daarna alle ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjand de dunne kokosmelk samen met de boemboe, de salam, de suiker en de sereh. Als het kookt dat de kip toevoegen en dit 15 minuten laten sudderen. Vervolgens het zout en de dikke kokosmelk toevoegen en het geheel zachtjes laten inkoken en totdat de kip gaar is en serveer.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 44 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34421424