1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 4 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Oseng Jambal Tomat
gebakken vis met kerstomaten

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr ikan jambal (gebakken gezouten vis)
6 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 groene lomboks
1 salam blad
4 sereh stengel
6 kerstomaten
3 eetl water
2 bosjes kemangi
olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de jambal in kleine stukjes, de knoflook en de sjalotjes fijn. Halveer de tomaten en wrijf of maal de sereh fijn. Snijd de lomboks in dunne plakjes
Verhit in een pan voldoende olie en bak de jambal kort en zet apart. Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de salam, de sereh en de lomboks voor 4 minuten. Dan de tomaten toevoegen en bak deze zacht. Voeg dan de jambal toe en het water en meng goed. Dan de kemangi blaadjes toevoegen en bak het geheel nog 2 minuten.
 
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 48 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36092535