1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Oseng Jambal Tomat
gebakken vis met kerstomaten

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr ikan jambal (gebakken gezouten vis)
6 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 groene lomboks
1 salam blad
4 sereh stengel
6 kerstomaten
3 eetl water
2 bosjes kemangi
olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de jambal in kleine stukjes, de knoflook en de sjalotjes fijn. Halveer de tomaten en wrijf of maal de sereh fijn. Snijd de lomboks in dunne plakjes
Verhit in een pan voldoende olie en bak de jambal kort en zet apart. Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de salam, de sereh en de lomboks voor 4 minuten. Dan de tomaten toevoegen en bak deze zacht. Voeg dan de jambal toe en het water en meng goed. Dan de kemangi blaadjes toevoegen en bak het geheel nog 2 minuten.
 

who is online

We hebben 124 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35083531