Recente reacties

Ron 1 days ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Oseng Jambal Tomat - gebakken vis met kerstomaten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Oseng Jambal Tomat
gebakken vis met kerstomaten

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr ikan jambal (gebakken gezouten vis)
6 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 groene lomboks
1 salam blad
4 sereh stengel
6 kerstomaten
3 eetl water
2 bosjes kemangi
olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de jambal in kleine stukjes, de knoflook en de sjalotjes fijn. Halveer de tomaten en wrijf of maal de sereh fijn. Snijd de lomboks in dunne plakjes
Verhit in een pan voldoende olie en bak de jambal kort en zet apart. Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de salam, de sereh en de lomboks voor 4 minuten. Dan de tomaten toevoegen en bak deze zacht. Voeg dan de jambal toe en het water en meng goed. Dan de kemangi blaadjes toevoegen en bak het geheel nog 2 minuten.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 98 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42117622