banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 2 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 3 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 4 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 4 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Dadar Unti - pannenkoekjes gevuld met gezoet geraspte kokos

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Dadar Unti
pannenkoekjes gevuld met gezoet geraspte kokos
          
Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr rijstmeel
150 ml dikke kokosmelk (santen asli)
1 eetl suiker
2 eieren
zout naar smaak
olie

bahan-bahan unti:
ingrediënten unti:
125 gr palmsuiker
50 ml water
75 gr gerapste kokos
1 pandan blad

Cara membuat:
bereiding:
Klop de eieren los en klop hierdoor de rijstmeel, de suiker, het zout en de kokosmelk. Verhit in een pan het water en smelt hierin de palmsuiker en meng hierdoor de kokos en het pandan blad. Laat het geheel zachtjes 5 minuten sudderen en vervolgens afkoelen. Verwijder het pandanblad.
Verhit in een koekepan wat olie en bak dunnen flensjes van het eierbeslag. Schep wat van de vulling op het flensje en rol deze op. Herhaal en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 65 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36945252