Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Dedah boh itek Aceh - gekruid omelet

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Dedah boh itek Aceh
gekruid omelet


Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 eendeneieren 
½ kokosnoot, geraspt
8 jeruk purut blaadjes
olie

Haluskan:
bumbu:
8 kleine rode uien
3 teentjes knoflook
4 rode lomboks
6 rode rawits
1 cm jahe
1 theel zout
2 eetl limoensap
3 sereh stengels (alleen witte deel)

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de jeruk purut in zeer dunne reepjes. Klop de eieren op samen met de bumbu, de kokos en de jeruk purut. Verhit in een pan de olie en voeg het eiermengsel toe en bak hiervan zachtjes een omelet.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 184 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41029680