Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Dedah boh itek Aceh - gekruid omelet

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Dedah boh itek Aceh
gekruid omelet


Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 eendeneieren 
½ kokosnoot, geraspt
8 jeruk purut blaadjes
olie

Haluskan:
bumbu:
8 kleine rode uien
3 teentjes knoflook
4 rode lomboks
6 rode rawits
1 cm jahe
1 theel zout
2 eetl limoensap
3 sereh stengels (alleen witte deel)

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de jeruk purut in zeer dunne reepjes. Klop de eieren op samen met de bumbu, de kokos en de jeruk purut. Verhit in een pan de olie en voeg het eiermengsel toe en bak hiervan zachtjes een omelet.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 72 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264746