logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Dadar Telur Kacang Tanah
gekruide omelet met pinda's

Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 eieren
1 lente-ui
1 theel vissaus
1/2 theel peper
1/2 theel palmzuiker
1/2 theel zout
1 takje koriander
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
3 rode lomboks
4 eetl ongezoute pinda's

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de lente-ui en de koriander fijn. Hak de ingrediënten voor de bumbu fijn.
Klop de eieren op samen met de lente-ui, de koriander, de vissaus, de peper, de palmsuiker en het zout.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes en de lomboks voor 5 minuten. Voeg dan het eimengsel toe en meng alles goed. Strooi dan de pinda's erover en dek de pan af.
Bak de omelet op lager vuur aan beide kanten gaar. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 112 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44154598