Dadar Telur Kacang Tanah
gekruide omelet met pinda's
Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 eieren
1 lente-ui
1 theel vissaus
1/2 theel peper
1/2 theel palmzuiker
1/2 theel zout
1 takje koriander
3 eetl olie
Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
3 rode lomboks
4 eetl ongezoute pinda's
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de lente-ui en de koriander fijn. Hak de ingrediënten voor de bumbu fijn.
Klop de eieren op samen met de lente-ui, de koriander, de vissaus, de peper, de palmsuiker en het zout.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes en de lomboks voor 5 minuten. Voeg dan het eimengsel toe en meng alles goed. Strooi dan de pinda's erover en dek de pan af.
Bak de omelet op lager vuur aan beide kanten gaar. Serveer.
Zoeken
Laatst gelezen
- Ayam Bawang Kuah Gurih - geurige kip met ui
- Sambal Goreng Ati - gebakken kippenlevertjes
- Gulai Singkong - cassave in een pittige kokosbouillon
- Kalio Daging Padang - rundvlees in pittige kokosmelksaus
- Bistik Tahu - tahuplakken met ui en ketjap
- Halabos na Hipon - knoflookboter garnalen
- Ayam Ingkung
- Kalimbu - gestoomde cassave-banaan met kokos cookies
- Hati Ampela Mercon - pittige gebakken kippenlevertjes
- Tumis Buncis Daging Cincang - roerbak van haricot verts met gehakt
Recente Reacties
Cucur
Yesterdaybij voorkeur een diepe bolle panCucur
2 days agoWat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?Sambal Miso
1 week agoaka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)Sambal Miso
1 week agoHet recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...Soto Ayam Purwakarta
3 weeks agoHeerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...