Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Dadar Telur Kacang Tanah - gekruide omelet met pinda's

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Dadar Telur Kacang Tanah
gekruide omelet met pinda's

Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 eieren
1 lente-ui
1 theel vissaus
1/2 theel peper
1/2 theel palmzuiker
1/2 theel zout
1 takje koriander
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
3 rode lomboks
4 eetl ongezoute pinda's

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de lente-ui en de koriander fijn. Hak de ingrediënten voor de bumbu fijn.
Klop de eieren op samen met de lente-ui, de koriander, de vissaus, de peper, de palmsuiker en het zout.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes en de lomboks voor 5 minuten. Voeg dan het eimengsel toe en meng alles goed. Strooi dan de pinda's erover en dek de pan af.
Bak de omelet op lager vuur aan beide kanten gaar. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 123 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42085893