Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Dadar Telur Bumbu Kelapa - gekruide omelet met kokos

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Dadar Telur Bumbu Kelapa
gekruide omelet met kokos

Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 eendeneieren
1/2 kokosnoot, geraspt
6 jeruk purut blaadjes
3 serai/sereh/citroengras, witte deel
1 limoens, sap
olie

Haluskan:
bumbu:
3 sjalotjes
4 teentjes knoflook
6 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)
1 cm jahe
1/2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de jeruk purut en de serai ragfijn. Klop de eieren op samen met de bumbu, de kokos, de jeruk purut, de serai en het limoensap.
Verhit in een pan wat olie en voeg het mengsel toe en bak de omelet op middelhoog vuur en afgesloten totdat het droger wordt. Draai daarna de omelet op en bak het op laag vuur verder gaar.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 148 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41068866