Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Write a comment
Dadar Telor Udang Karang - omelet met kreeft

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Dadar Telor Udang Karang
omelet met kreeft
Bahan-bahan:
Ingredienten:
200 gr. gekookte kreeft
100 gr ham
100 gr. rookspek
1 bosje selderij
olie
1 kleine prei
8 eieren
3 teentjes knoflook
zout en peper naar smaak

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de knoflook, de prei en de selderij fijn. Snijd het rookspek en de ham in dunne reepjes. Klop de eieren met het het zout en peper los. Snijd het vlees van de kreeft fijn. Meng de knoflook, de prei, de selderij, de ham, het rookspek en de kreeft goed doorelkaar. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak van 1/4 van het eiermengsel een omelet. Als de omelet halfgaar is dan 1/4 van het mengsel toevoegen en dan de omelet dichtvouwen. Bak de omelet aan beide kanten linchtbruin. Herhaal dit nog 3 maal.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 79 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41935135