banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Dadar Telor Udang Karang - omelet met kreeft
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Dadar Telor Udang Karang
omelet met kreeft
Bahan-bahan:
Ingredienten:
200 gr. gekookte kreeft
100 gr ham
100 gr. rookspek
1 bosje selderij
olie
1 kleine prei
8 eieren
3 teentjes knoflook
zout en peper naar smaak

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de knoflook, de prei en de selderij fijn. Snijd het rookspek en de ham in dunne reepjes. Klop de eieren met het het zout en peper los. Snijd het vlees van de kreeft fijn. Meng de knoflook, de prei, de selderij, de ham, het rookspek en de kreeft goed doorelkaar. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak van 1/4 van het eiermengsel een omelet. Als de omelet halfgaar is dan 1/4 van het mengsel toevoegen en dan de omelet dichtvouwen. Bak de omelet aan beide kanten linchtbruin. Herhaal dit nog 3 maal.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 98 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40564967