Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Dadar Telor Udang Karang - omelet met kreeft

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Dadar Telor Udang Karang
omelet met kreeft
Bahan-bahan:
Ingredienten:
200 gr. gekookte kreeft
100 gr ham
100 gr. rookspek
1 bosje selderij
olie
1 kleine prei
8 eieren
3 teentjes knoflook
zout en peper naar smaak

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de knoflook, de prei en de selderij fijn. Snijd het rookspek en de ham in dunne reepjes. Klop de eieren met het het zout en peper los. Snijd het vlees van de kreeft fijn. Meng de knoflook, de prei, de selderij, de ham, het rookspek en de kreeft goed doorelkaar. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak van 1/4 van het eiermengsel een omelet. Als de omelet halfgaar is dan 1/4 van het mengsel toevoegen en dan de omelet dichtvouwen. Bak de omelet aan beide kanten linchtbruin. Herhaal dit nog 3 maal.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 60 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41029967