Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Dadar Telor Hati Ayam

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Dadar Telor Hati Ayam

Bahan-bahan:
Ingredienten:
8 eieren
150 gr. kippenlevertjes
2 sjalotten
1 theel sambal ulek (zie recept)
1 theel jahe/djahé
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snipper de sjalotten fijn. Meng de sjalotten met de sambal ulek en de jahe. Voeg dan de levertjes toe en laat het 1 uur marineren. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de levertjes bruin en laat het 15 minuten sudderen. Schep de gebakken levertjes uit de wok/wadjan en hak de levertjes fijn.
Klop de eieren vervolgens los en bak hiervan een omelet. Voeg de levertjes toe aan de omelet en klap de omelet dubbel. Bak de omelet verder bruin aan beide kanten.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 211 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264810