Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Dadar Telor Hati Ayam

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Dadar Telor Hati Ayam

Bahan-bahan:
Ingredienten:
8 eieren
150 gr. kippenlevertjes
2 sjalotten
1 theel sambal ulek (zie recept)
1 theel jahe/djahé
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snipper de sjalotten fijn. Meng de sjalotten met de sambal ulek en de jahe. Voeg dan de levertjes toe en laat het 1 uur marineren. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de levertjes bruin en laat het 15 minuten sudderen. Schep de gebakken levertjes uit de wok/wadjan en hak de levertjes fijn.
Klop de eieren vervolgens los en bak hiervan een omelet. Voeg de levertjes toe aan de omelet en klap de omelet dubbel. Bak de omelet verder bruin aan beide kanten.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 90 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41024358