zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Frikadel Bloemkool - bloemkool koekjes
- Musawaroh - gestoofde kippenlevertjes en maagjes
- Tod Man Pla - Thaise viskoekjes
- Aeb Goong Fawy - geroosterde garnalen
- Biefstuksalade 3
- Nasi Gurih Ayam Jamur - rijst met kip en paddenstoelen
- Khiaw Waan Nuea - groene sambal met rundvlees
- Mee Grob - Thaise mihoen goreng
- Gung Pad Pong Karee - kerrie eieren met garnalen
- kari Telor
Dadar Telor Hati Ayam


Dadar Telor Hati Ayam
Bahan-bahan:
Ingredienten:
8 eieren
150 gr. kippenlevertjes
2 sjalotten
1 theel sambal ulek (zie recept)
1 theel jahe/djahé
2 eetl olie
Cara membuat:
bereiding:
Snipper de sjalotten fijn. Meng de sjalotten met de sambal ulek en de jahe. Voeg dan de levertjes toe en laat het 1 uur marineren. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de levertjes bruin en laat het 15 minuten sudderen. Schep de gebakken levertjes uit de wok/wadjan en hak de levertjes fijn.
Klop de eieren vervolgens los en bak hiervan een omelet. Voeg de levertjes toe aan de omelet en klap de omelet dubbel. Bak de omelet verder bruin aan beide kanten.
Bahan-bahan:
Ingredienten:
8 eieren
150 gr. kippenlevertjes
2 sjalotten
1 theel sambal ulek (zie recept)
1 theel jahe/djahé
2 eetl olie
Cara membuat:
bereiding:
Snipper de sjalotten fijn. Meng de sjalotten met de sambal ulek en de jahe. Voeg dan de levertjes toe en laat het 1 uur marineren. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de levertjes bruin en laat het 15 minuten sudderen. Schep de gebakken levertjes uit de wok/wadjan en hak de levertjes fijn.
Klop de eieren vervolgens los en bak hiervan een omelet. Voeg de levertjes toe aan de omelet en klap de omelet dubbel. Bak de omelet verder bruin aan beide kanten.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.