Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Dadar Telor Bawang

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Dadar Telor Bawang
Bahan-bahan:
Ingredienten:
4 eieren
4 eetl water
1 eetl bieslook
2 eetl olie
peper en zout naar smaak
1 kleine ui

Haluskan:
boemboe:
2 rode lomboks
1 sjalot

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kleine ui en de bieslook fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Klop de eieren met het zout, de peper en het water los. Meng dan de boemboe, de ui en de bieslook erdoor. Verhit in een koekepan de olie en bak van het mengsel 2 omeletten. Rol deze omeletten op en snijd ze schuin is repen van 4 cm.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 88 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41022733