Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Dadar Telor Bawang

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Dadar Telor Bawang
Bahan-bahan:
Ingredienten:
4 eieren
4 eetl water
1 eetl bieslook
2 eetl olie
peper en zout naar smaak
1 kleine ui

Haluskan:
boemboe:
2 rode lomboks
1 sjalot

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kleine ui en de bieslook fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Klop de eieren met het zout, de peper en het water los. Meng dan de boemboe, de ui en de bieslook erdoor. Verhit in een koekepan de olie en bak van het mengsel 2 omeletten. Rol deze omeletten op en snijd ze schuin is repen van 4 cm.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 560 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42252552