zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

3 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Botok Kangkung Ikan Gabus Asin - gestoomde kangkung met gezouten vis
- Sambal bieslook
- Pa Lo Khai - kaneelsoep met ei (2pp)
- Tahu gunting - tahu met pindasaus
- Lapis daging Surabaya - Rundvlees gestoofd in kecapsaus
- Kerak Telor - Betawi - gebakken gevulde omelet met kleefrijst
- Udang pepes - Gestoomde garnalen in bananenblad
- Linubihang Munggo -soep van mung boontjes
- Sayur Pokcoy Bakso Ikan - pokcoy met visballetjes in bouillon
- Gaeng Karee Gai - gele kip kerrie
Dadar Tegal - omelet met kokos


Dadar Tegal
omelet met kokos
Bahan-bahan:
5 eieren
4 sjalotten
1/2 theel trasi
2 eetl gerapste kokos
zout naar smaak
olie
Cara membuat:
bereiding:
Klop de eieren om en snijd de sjalotten in dunne plakjes. Meng de sjalotten met de trasi, het zout en de kokos door de eieren. Verdeel het mengsel in vier delen. Verhit in een koekepan de olie en bak van het mengsel een omelet. Rol de omelet op snijd het in repen
omelet met kokos
Bahan-bahan:
5 eieren
4 sjalotten
1/2 theel trasi
2 eetl gerapste kokos
zout naar smaak
olie
Cara membuat:
bereiding:
Klop de eieren om en snijd de sjalotten in dunne plakjes. Meng de sjalotten met de trasi, het zout en de kokos door de eieren. Verdeel het mengsel in vier delen. Verhit in een koekepan de olie en bak van het mengsel een omelet. Rol de omelet op snijd het in repen
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.