banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Otak Otak Tenggiri - gestoomde viskoekjes met pindasaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Otak Otak Tenggiri
gestoomde viskoekjes met pindasaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr tenggiri (makreel)
100 gr tapioca of sago meel
1/2 theel zout
1 theel peper
1 theel palmsuiker
100 ml santen asli (dikke kokosmelk)
1 ei (alleen eiwit)
10 takjes bieslook
banana bladeren

Bahan-bahan saus:
ingrediënten saus:
50 gr kemiri noten
25 gr geroosterde pinda's
2 rode lomboks
5 rode rawits
125 ml water
1/2 theel zout
1 theel palmsuiker
1 theel asem

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de bieslook fijn. Maal de vis fijn en meng dit met het meel, het zout, de peper, de palmsuiker, het eiwit, de bieslook en de kokosmelk tot een homogeen mengsel. Schep 2 eetl van het mengsel op een stuk bananenblad en vouw deze dicht als een pakketje. Rooster de pakketjes langzaam boven een houtskoolvuurtje gaar. Serveer het met de pindasaus erbij.

Cara membuat saus:
bereiding saus:
Wrijf of maal de kemiri, de pinda's, de lomboks en de rawits fijn tot een pasta en meng dit met de overige ingrediënten tot een homogene saus.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 84 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39960880