zoeken
Recente reacties

8 hours ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

23 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Orek Tempe Lokio - gebakken tempe met groenten
- Sayur Godog Ebi Pedas - gestoofde groenten in kruidige pittige saus
- Gobe Betawi - gestoofd rundvlees
- Dodol Garut - kleefrijst nagerecht
- Tom Yum Gong - pittig-zure soep met garnalen
- Koatum Gai - kippensoep met rijst
- Gohu Ikan (Maluku) - ceviche van tonijn
- Bundu Daging - gestoofd rundvlees
- Thaise mosselen
- Pa Lo Khai - kaneelsoep met ei (2pp)
Dendeng Manis Kering - gebakken/geroosterd gedroogd rundvlees


Dendeng Manis Kering
gebakken/geroosterd gedroogd rundvlees
gebakken/geroosterd gedroogd rundvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
3 eetl olie
Haluskan:
boemboe:
2 theel ketumbar
4 teentjes knoflook
3 cm laos
3 salam blad
1 eetl palmsuiker
zout naar smaak
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne lappen. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Wrijf het vlees met de boemboe in en laat dit drogen in de zon of in een warme oven. Verhit in een wok de olie en bak het vlees kanpperig en bruin.
ingrediënten:
500 gr rundvlees
3 eetl olie
Haluskan:
boemboe:
2 theel ketumbar
4 teentjes knoflook
3 cm laos
3 salam blad
1 eetl palmsuiker
zout naar smaak
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne lappen. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Wrijf het vlees met de boemboe in en laat dit drogen in de zon of in een warme oven. Verhit in een wok de olie en bak het vlees kanpperig en bruin.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.