gebakken/geroosterd gedroogd rundvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
3 eetl olie
Haluskan:
boemboe:
2 theel ketumbar
4 teentjes knoflook
3 cm laos
3 salam blad
1 eetl palmsuiker
zout naar smaak
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne lappen. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Wrijf het vlees met de boemboe in en laat dit drogen in de zon of in een warme oven. Verhit in een wok de olie en bak het vlees kanpperig en bruin.
ingrediënten:
500 gr rundvlees
3 eetl olie
Haluskan:
boemboe:
2 theel ketumbar
4 teentjes knoflook
3 cm laos
3 salam blad
1 eetl palmsuiker
zout naar smaak
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne lappen. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Wrijf het vlees met de boemboe in en laat dit drogen in de zon of in een warme oven. Verhit in een wok de olie en bak het vlees kanpperig en bruin.