Recente reacties

Ron 8 hours ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Dendeng Manis Kering - gebakken/geroosterd gedroogd rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Dendeng Manis Kering
gebakken/geroosterd gedroogd rundvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
3 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
2 theel ketumbar
4 teentjes knoflook
3 cm laos
3 salam blad
1 eetl palmsuiker
zout naar smaak

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne lappen. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Wrijf het vlees met de boemboe in en laat dit drogen in de zon of in een warme oven. Verhit in een wok de olie en bak het vlees kanpperig en bruin.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 381 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42110200