banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
jjambbong - pittige rode bami soep

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
jjambbong
pittige rode bami soep

ingrediënten:
300 gr verse jajangmyeon / udonnoedels
100 gr varkensvlees (buikspek)
4 cm jahe
2 lenteuitjes
1 eetl gochugaru
1 eetl olie
1 eetl kecap
1/2 theel peper
1/2 theel zout
1 sjalot
60 gr wortel
1/2 courgette
125 gr chinese kool
2 shiitake paddenstoelen
8 mosselen
6 garnalen
100 gr inktvis
1250 ml kippenbouillon
water
 
bereiding:
Verhit in een pan het water en kook de mie gaar en giet af. Snijd het vlees in dunne plakjes, de jahe julliene, de lenteuitjes in stukjes, de wortel, courgette, de kool en de paddenstoelen in dunne reepjes. Snijd de inktvis in kleine stukjes en de sjalot fijn.
Verhit in een pan de olie en bak de jahe, de lenteuitjes, de gochugaru en de kecap voor 1 minuut. Voeg dan het vlees toe en bak dit 2 minuten. Voeg de sjalot, de wortel, de kool, de courgette, de paddenstoelen en het zout toe en bak dit voor 2 minuten. Voeg dan de bouillon toe en kook de groenten gaar. Voeg dan de mosselen, de garnalen en de inktvis toe en breng aan de kook. Als de schelpen open zijn dan de peper toevoegen en serveer.
Serveer: eerst wat noodles/mie in een kom en schep de soep erover.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 30 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39808341