Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
jjambbong - pittige rode bami soep

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
jjambbong
pittige rode bami soep

ingrediënten:
300 gr verse jajangmyeon / udonnoedels
100 gr varkensvlees (buikspek)
4 cm jahe
2 lenteuitjes
1 eetl gochugaru
1 eetl olie
1 eetl kecap
1/2 theel peper
1/2 theel zout
1 sjalot
60 gr wortel
1/2 courgette
125 gr chinese kool
2 shiitake paddenstoelen
8 mosselen
6 garnalen
100 gr inktvis
1250 ml kippenbouillon
water
 
bereiding:
Verhit in een pan het water en kook de mie gaar en giet af. Snijd het vlees in dunne plakjes, de jahe julliene, de lenteuitjes in stukjes, de wortel, courgette, de kool en de paddenstoelen in dunne reepjes. Snijd de inktvis in kleine stukjes en de sjalot fijn.
Verhit in een pan de olie en bak de jahe, de lenteuitjes, de gochugaru en de kecap voor 1 minuut. Voeg dan het vlees toe en bak dit 2 minuten. Voeg de sjalot, de wortel, de kool, de courgette, de paddenstoelen en het zout toe en bak dit voor 2 minuten. Voeg dan de bouillon toe en kook de groenten gaar. Voeg dan de mosselen, de garnalen en de inktvis toe en breng aan de kook. Als de schelpen open zijn dan de peper toevoegen en serveer.
Serveer: eerst wat noodles/mie in een kom en schep de soep erover.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 75 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41231141