banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 1 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 11 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Icon Write a comment
jjambbong - pittige rode bami soep

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
jjambbong
pittige rode bami soep

ingrediënten:
300 gr verse jajangmyeon / udonnoedels
100 gr varkensvlees (buikspek)
4 cm jahe
2 lenteuitjes
1 eetl gochugaru
1 eetl olie
1 eetl kecap
1/2 theel peper
1/2 theel zout
1 sjalot
60 gr wortel
1/2 courgette
125 gr chinese kool
2 shiitake paddenstoelen
8 mosselen
6 garnalen
100 gr inktvis
1250 ml kippenbouillon
water
 
bereiding:
Verhit in een pan het water en kook de mie gaar en giet af. Snijd het vlees in dunne plakjes, de jahe julliene, de lenteuitjes in stukjes, de wortel, courgette, de kool en de paddenstoelen in dunne reepjes. Snijd de inktvis in kleine stukjes en de sjalot fijn.
Verhit in een pan de olie en bak de jahe, de lenteuitjes, de gochugaru en de kecap voor 1 minuut. Voeg dan het vlees toe en bak dit 2 minuten. Voeg de sjalot, de wortel, de kool, de courgette, de paddenstoelen en het zout toe en bak dit voor 2 minuten. Voeg dan de bouillon toe en kook de groenten gaar. Voeg dan de mosselen, de garnalen en de inktvis toe en breng aan de kook. Als de schelpen open zijn dan de peper toevoegen en serveer.
Serveer: eerst wat noodles/mie in een kom en schep de soep erover.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 89 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38392272