Recente reacties

Ron 7 hours ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Gamjaguk 감자국 - aardappelsoep

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gamjaguk 감자국
aardappelsoep

Ingrediënten:
125 gr rundvlees
1 eetl kecap
2 teentjes knoflook, gehakt
3 aardappelen
200 gr tahu/tofu
100 gr soun, geweekt
2 lent-uitjes
1 theel zout
1/2 theel peper
1500 ml water
 
Bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes meng dit met de kecap en de gehakte knoflook. Snijd de aardappelen doormidden en dan in dunne plakjes. Snijd de tahu in kleine blokjes en de lente-ui in stukjes.
Verhit een pan en bak het vlees bruin. Voeg dan het water toe en breng aan de kook. Vervolgens de aardappelen, de tahu, het zout en de peper toevoegen en kook het geheel gaar. Schep dan de soun en de lente-uitjes erdoor en laat het nog 2 minuten koken.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 196 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42109875