zoeken
Recente reacties

7 hours ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

23 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Santen - bereiding van kokosmelk
- Kua Pad Mu - thaise nasi goreng
- Ayam Kuah Su'un - kippensoep met rijstvermicelli
- Sate Bumbon Daging Sapi - runder sate met pindasaus
- Saté Udang - saté van garnalen
- Becek Tulungagung Daging Sapi - in gekruide kokosmelk gestoofd rundvlees
- Pindasaus 2
- Kai Tom Khamin - kippensoep met kurkuma
- Ayam Goreng Special
- Daging smoor - Gestoofd rundvlees
Gamjaguk 감자국 - aardappelsoep


Gamjaguk 감자국
aardappelsoep
Ingrediënten:
125 gr rundvlees
1 eetl kecap
2 teentjes knoflook, gehakt
3 aardappelen
200 gr tahu/tofu
100 gr soun, geweekt
2 lent-uitjes
1 theel zout
1/2 theel peper
1500 ml water
Bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes meng dit met de kecap en de gehakte knoflook. Snijd de aardappelen doormidden en dan in dunne plakjes. Snijd de tahu in kleine blokjes en de lente-ui in stukjes.
Verhit een pan en bak het vlees bruin. Voeg dan het water toe en breng aan de kook. Vervolgens de aardappelen, de tahu, het zout en de peper toevoegen en kook het geheel gaar. Schep dan de soun en de lente-uitjes erdoor en laat het nog 2 minuten koken.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.