Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 27 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Gamjaguk 감자국
aardappelsoep

Ingrediënten:
125 gr rundvlees
1 eetl kecap
2 teentjes knoflook, gehakt
3 aardappelen
200 gr tahu/tofu
100 gr soun, geweekt
2 lent-uitjes
1 theel zout
1/2 theel peper
1500 ml water
 
Bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes meng dit met de kecap en de gehakte knoflook. Snijd de aardappelen doormidden en dan in dunne plakjes. Snijd de tahu in kleine blokjes en de lente-ui in stukjes.
Verhit een pan en bak het vlees bruin. Voeg dan het water toe en breng aan de kook. Vervolgens de aardappelen, de tahu, het zout en de peper toevoegen en kook het geheel gaar. Schep dan de soun en de lente-uitjes erdoor en laat het nog 2 minuten koken.
 
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 53 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42579064