Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Gamjaguk 감자국 - aardappelsoep

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gamjaguk 감자국
aardappelsoep

Ingrediënten:
125 gr rundvlees
1 eetl kecap
2 teentjes knoflook, gehakt
3 aardappelen
200 gr tahu/tofu
100 gr soun, geweekt
2 lent-uitjes
1 theel zout
1/2 theel peper
1500 ml water
 
Bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes meng dit met de kecap en de gehakte knoflook. Snijd de aardappelen doormidden en dan in dunne plakjes. Snijd de tahu in kleine blokjes en de lente-ui in stukjes.
Verhit een pan en bak het vlees bruin. Voeg dan het water toe en breng aan de kook. Vervolgens de aardappelen, de tahu, het zout en de peper toevoegen en kook het geheel gaar. Schep dan de soun en de lente-uitjes erdoor en laat het nog 2 minuten koken.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 94 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41230885