1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Semar Mendem
rijst/kip rolletjes in omelet
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
500 gr kleefrijst
310 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout
olie
2 jeruk purut blaadjes
7 eieren
3 eetl. water

Bahan-bahan vulling:
Ingrediënten:
200 g kipfillets
4 sjalotjes,
5 teentjes knoflook
2 theel ketumbar
1/2 theel, djinten
1 theel, witte peper
2 theel, suiker

Cara membuat:
bereiding:
Week de rijst eerst langdurig en stoom het dan voor 15 minuten. Doe de rijst in een pan en voeg daar 200 ml kokosmelk aan toe met wat zout naar smaak en laat de rijst zachtjes koken totdat de kokosmelk is opgenomen. Stoom dan de rijst verder gaar.

Kook de kip in wat water gaar en snijd/trek het vlees dan in sliertjes. De knoflook en de sjalotten fijnsnijden. Rooster de ketumbar en de jinten 2 minuten en wrijf of maal dit fijn tot een boemboe (pasta) samen met de peper, de suiker, de sjalotten en de knoflook. Verhit in een wok/wadjan wat olie en fruit hierin de boemboe voor 2 minuten. Voeg dan de jeruk purut en te kip toe en bak dit nog 4 minuten. Dan de rest van de kokosmelk toevoegen en laat dit zachtjes stoven totdaht het vocht is verdampt. Verwijder de blaadjes.

Klop de eieren met het water en wat zout en vank hiervan 20 dunne omeletjes. Maak van de rijst 20 balletjes en vul deze met het kipmengsel. Verpak de rijst/kip balletjes in de omeletjes

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 49 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35415924