Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Asam Padeh Ayam - pittig gestoofde kip in een frisse saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Asam Padeh Ayam
pittig gestoofde kip in een frisse saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
5 belimbing wuluh of 4 asam kandis
1 theel palmsuiker
2 cm lengkuas/laos
3 jeruk purut blaadjes
1 kunyit blad
2 serai/sereh/citroengras
500 ml water
5 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
5 teentjes knoflook
10 rode lomboks
6 kemiri noten, geroosterd
2 cm jahe
3 cm kunyit
2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 8 stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 5 minuten. Voeg dan het water, de serai, het kunyit blad, de jeruk purut, de laos, de palmsuiker en de asam kandis toe en kook totdat de saus indikt.
Voeg dan de kip toe en kook totdat de kip gaar is geworden en de saus is ingedikt.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 200 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41015801