1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam bakar taliwang
gegrilde pittige kip uit Nusa Tenggara

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
2 theel citroensap
1 theel zout
750 ml santen cair
3 theel zout
2 eetl palmsuiker
5 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
10 sjalotjes
6 teentjes knoflook
5 rode lomboks
6 rode rawits
5 kemiri noten
1 theel trassi bakar
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip doormidden en plet deze. Marineer de kip met het citroensap en de theel zout. Rooster de kip vervolgens halfgaar op een houtskoolvuurtje. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg de santen, het zout en de palmsuiker toe en breng dit aan de kook. Voeg dan de kip toe en kook deze totdat de saus is ingetrokken. Rooster de kip vervolgens goudbruin op een houtskoolvuurtje en besprenkel deze regelmatig met de saus.
 

who is online

We hebben 96 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35005390