logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Ikan Cue/Kuwe Cabai Gendot Pedas
gebakken vis in pittige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr ikan cue/kuwe (pompano/horsmakreel)
10 peteh bonen
4 teentjes knoflook
5 groene habanero pepers
5 sjalotjes
1/2 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1 theel palmsuiker
200 ml water
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de vis in stukken, de knoflook en sjalotjes in dunne plakjes en halveer de habanero's en de peteh bonen.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de pepers toe en meng alles goed. Dan de vis, de kecap, de peteh bonen ,het zout en de palmsuiker toevoegen en meng alles goed. Vervolgens het water toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.
 

Add comment

Submit

who is online

We have 61 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176119