Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 16 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Ikan colo - gegrilde vis met groenten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ikan colo
gegrilde vis met groenten
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kg wijting
1000 ml gezouten water
bananebladeren
60 gr snijbonen, in schuine stukken gesneden
90 gr fijngesneden Chinese kool
kokend water
1 terong (aubergine) in de lengte gehalveerd
150 gr sla

Saus:
1 eetl gesmolten boter
sap van 2 limoenen
1 eetl ketjap asin
zout naar smaak
3 sjalotten, in dunne ringen
2 rode lomboks (Spaanse pepers),in dunne ringen gesneden

Cara membuat:
bereiding
Gril de vis gaar op een houtskoolvuurtje en dompel de vis daarna in het zoute water. Dep de vis daarna af en wikkel de vis in de bananenbladeren. Houd hem warm op een schaal bovenop een pan kokend water.
Blancheer de snijbonen en de chinese kool en laat uitlekken. Grill de terong en snijd de terong in schijven. Verdeel de helft van de sla in kleinere stukken op een schaal. Leg de vis en de groenten op een schaal en schenk de saus.

Cara membuat saus:
Vermeng alle ingrediënten met elkaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 144 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41449018