banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Ikan Ceng Cuan - gestoofde gember vis
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ikan Ceng Cuan
gestoofde gember vis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr vis (kabeljouw/makreel)
1 eetl limoensap
1 theel zout
4 sjalotjes
5 teentjes knoflook
4 cm jahe
3 eetl kecap manis
2 eetl tauco
1 theel witte peper
2 rode lomboks
3 rode rawits
1 theel palmsuiker
1/2 theel zout
200 ml water
olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Maak de vis schoon en wrijf deze in met het limoensap en het zout en laat dit 15 minuten intrekken. Verhit in een pan voldoende olie en bak de vis goudbruin. Laat daarna de vis uitlekken op keukenpapier.
Snijd de sjalotjes en de knolfook in dunne plakjes, de jahe julliene, de lomboks in ringen en halveer de rawits.
Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de jahe voor 3 minuten. Voeg de kecap en de tauco toe en roer totdat de kecap gaat karameliseren. Voeg dan het water, de peper, de lomboks, de palmsuiker en het zout toe en breng aan de kook. Voeg dan de vis en de rawits toe. Nog 2 minuten laten sudderen en serveer.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 79 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40580431