banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Terung Santan Cabai Hijau - gestoofde aubergine met kwarteleitjes
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Terung Santan Cabai Hijau
gestoofde aubergine met kwarteleitjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 lange dunne aubergine (terung ungu)
150 gr schenkel
1750 ml water
2 salam blad
2 cm lengkuas/laos
1 serai/sereh/citroengras
5 groene lomboks
12 kwarteleitjes, gekookt
200 ml kokosmelk (van 1/2 kokosnoot)
1/2 theel palmsuiker
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
6 sjalotjes
5 teentjes knoflook
3 kemiri noten, geroosterd
3 cm kunyit
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees en de aubergine in stukjes en de lomboks in ringen. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het water samen met het vlees, de salam, de laos en de serai en kook het vlees vrijwel gaar en totdat er 1500 ml bouillon over is.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 5 minuten. Voeg dit samen met de aubergine, de lomboks en de eieren toe aan de bouillon. Dan de kokosmelk en de palmsuiker toevoegen en breng al roerend, op laag vuur, aan de kook en kook het verder gaar. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 60 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40559400