Recente reacties

Shaun 2 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Terung Santan Cabai Hijau - gestoofde aubergine met kwarteleitjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Terung Santan Cabai Hijau
gestoofde aubergine met kwarteleitjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 lange dunne aubergine (terung ungu)
150 gr schenkel
1750 ml water
2 salam blad
2 cm lengkuas/laos
1 serai/sereh/citroengras
5 groene lomboks
12 kwarteleitjes, gekookt
200 ml kokosmelk (van 1/2 kokosnoot)
1/2 theel palmsuiker
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
6 sjalotjes
5 teentjes knoflook
3 kemiri noten, geroosterd
3 cm kunyit
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees en de aubergine in stukjes en de lomboks in ringen. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het water samen met het vlees, de salam, de laos en de serai en kook het vlees vrijwel gaar en totdat er 1500 ml bouillon over is.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 5 minuten. Voeg dit samen met de aubergine, de lomboks en de eieren toe aan de bouillon. Dan de kokosmelk en de palmsuiker toevoegen en breng al roerend, op laag vuur, aan de kook en kook het verder gaar. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 59 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41181872