1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 4 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Acar Bawang Timor
atjar van uitjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr. zilveruitjes
1 eetl. olie
1/2 eetl. zout
3 cm gember (jahe/djahé)
2 kleine uien
400 ml azijn
5 teentjes knoflook
3 eetl. witte basterdsuiker

Cara membuat:
Bereiding:
Strooi het zout over de zilveruitjes en laat dit een paar uur intrekken en uitlekken. Droog deze daarna af. Snijd de uien, de knoflook en de gember zeer fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de knoflook, de uien en de gember. Voeg dan de azijn en de suiker toe en laat dit zachtjes koken totdat de suiker is opgelost. Vervolgens laten afkoelen en giet dit over de zilveruitjes die in een pot zijn gedaan en laat de saus eerst intrekken voordat de atjar gebruikt wordt.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 133 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36092625