Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Acar Bawang Timor - atjar van uitjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Acar Bawang Timor
atjar van uitjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr. zilveruitjes
1 eetl. olie
1/2 eetl. zout
3 cm gember (jahe/djahé)
2 kleine uien
400 ml azijn
5 teentjes knoflook
3 eetl. witte basterdsuiker

Cara membuat:
Bereiding:
Strooi het zout over de zilveruitjes en laat dit een paar uur intrekken en uitlekken. Droog deze daarna af. Snijd de uien, de knoflook en de gember zeer fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de knoflook, de uien en de gember. Voeg dan de azijn en de suiker toe en laat dit zachtjes koken totdat de suiker is opgelost. Vervolgens laten afkoelen en giet dit over de zilveruitjes die in een pot zijn gedaan en laat de saus eerst intrekken voordat de atjar gebruikt wordt.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 144 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42433186