1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Acar Bawang Timor
atjar van uitjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr. zilveruitjes
1 eetl. olie
1/2 eetl. zout
3 cm gember (jahe/djahé)
2 kleine uien
400 ml azijn
5 teentjes knoflook
3 eetl. witte basterdsuiker

Cara membuat:
Bereiding:
Strooi het zout over de zilveruitjes en laat dit een paar uur intrekken en uitlekken. Droog deze daarna af. Snijd de uien, de knoflook en de gember zeer fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de knoflook, de uien en de gember. Voeg dan de azijn en de suiker toe en laat dit zachtjes koken totdat de suiker is opgelost. Vervolgens laten afkoelen en giet dit over de zilveruitjes die in een pot zijn gedaan en laat de saus eerst intrekken voordat de atjar gebruikt wordt.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 45 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35415384