1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Acar Bawang Aceh
atjar van sjalot met rawit uit Atjeh

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr sjalotjes
25 gr groene rawits
200 ml heet water
50 gr palmsuiker
2 theel azijn
1/2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes en de rawits in reepjes/plakjes. Meng het water, de palmsuiker, de azijn en het zout en roer totdat de palmsuiker is opgelost. Meng dan de sjalotjes en de rawits erdoor en laat dit tenminste 6 uur intrekken voor gebruik.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 116 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35413955