banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Acar Bawang 2 - atjar van ui
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Acar Bawang 2
atjar van ui
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr sjalotten
1 eetl olie
300 ml azijn
1/2 ui
3 teentjes knoflook
3 kemiries
2 cm kunyit (kurkuma)
2 cm gember (jahe/djahe')
zout

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de 1/2 ui zeer fijn evenals de knoflook. Wrijf of maal de kunyit en de gember fijn tot een pasta en rooster de kemiri droog in een koekepaan en wrijf deze daarna ook fijn. Bestrooi de sjalotten met zout en laat deze een paar uur uitlekken. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de ui, de knoflook, de kemerie, de kunyit en de gember voor 2 minuten. Dan de zijn toevoegen en deze even laten koken en daarna laten afkoelen. Droog de sjalotten en leg deze een een pot en giet het mengsel erover
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 409 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39985187