1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Acar Bawang 2
atjar van ui
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr sjalotten
1 eetl olie
300 ml azijn
1/2 ui
3 teentjes knoflook
3 kemiries
2 cm kunyit (kurkuma)
2 cm gember (jahe/djahe')
zout

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de 1/2 ui zeer fijn evenals de knoflook. Wrijf of maal de kunyit en de gember fijn tot een pasta en rooster de kemiri droog in een koekepaan en wrijf deze daarna ook fijn. Bestrooi de sjalotten met zout en laat deze een paar uur uitlekken. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de ui, de knoflook, de kemerie, de kunyit en de gember voor 2 minuten. Dan de zijn toevoegen en deze even laten koken en daarna laten afkoelen. Droog de sjalotten en leg deze een een pot en giet het mengsel erover

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 63 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35413878