Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Acar Bawang - atjar van uien

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Acar Bawang
atjar van uien
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr sjalotten of kleine uitjes
5 gesnipperde teentjes knoflook
1 eetlepel olie
500 ml azijn
zout

Haluskan:
boemboe:
2 eetl gesnipperde uien
3 kemirienoten, droog gebakken
2 cm kunyit
2 cm gember (jahe/djahé)

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten doormidden en bestrooi ze met zout. Laat 2 uur staan in een zeef om uit te lekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Fruit de boemboe in de olie voor 2 minuten en voeg dan de azijn toe. Laat dit even koken en dan laten afkoelen. Giet het mengsel over de drooggemaakte sjalotten in een pot.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 186 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42431205