1 2 3 4

Translations

Dutch English French German Indonesian Italian Norwegian Portuguese Spanish

Sponsored Links

recente reacties

Dina de Jonge
Bij welke toko's zijn de kamunggay blaadjes te koop?
Mijn nichtje uit de Philipijnen mist dit zo
...
Martens
Heerlijk ?

@ vind ik wel, probeer het eens zelf
Indri
Waar kan ik de papaya bloemen kopen?


eigenlijk in een goede toko met een uitgebreid assortiment...
saaf
very wel post v i like it.
Reinier
Echt lekker recept, heerlijk!
top!

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Orem Orem
Tahu, tempe en garnalen in pittige saus
          
Bahan-bahan;
ingrediënten:
450 gr tahu/tofu
450 gr tempe
2 lente-uitjes
3 belimbing wuluh (zure stervrucht)
3 rode lomboks
3 groene lomboks
4 cm laos, gekneusd
200 ml water
3 jeruk purut blaadjes
150 gr gepelde garnalen
200 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
3 kemirinoten
1 theel, ketumbar
1/2 theel, suiker
6 sjalotten
4 teentjes knoflook,
7 rode rawits
3 cm kencur

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tahu en de tempe in blokjes. Snijd de lente-uit grof en de belimbing in plakjes. Snijd de lomboks grof. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok het water en voeg de tahu en tempe aan toe samen met de boemboe de laos en de jeruk purut en laat dit 5 minuten koken. Voeg dan de lomboks, de belimbing, de lente-ui, het zout, de garnalen en de kokosmelk toe en laat het geheel nog 8 minuten zachtjes sudderen.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 132 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
33234384