Recente reacties

Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 2 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Write a comment
Acar Benig - atjar

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Acar Benig
atjar
Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr. sjalotten
100 gr. wortel
zout
6 eetl. azijn
1 komkommer
10 peperkorrels
100 ml water
100 gr. savooiekool
1 theel. suiker

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de komkommer in blokjes en bestrooi deze met zout. Laat de komkommer daarna een paar uur uitlekken. Snijd de wortel julliene. Snijd de sjalotten fijn evenals de kool. Verhit in een wok/wadjan het water en voeg daar het zout, de suiker en de peperkorrels toe gevolgd door wortels, de sjalotten, de kool en de azijn. Als laatste de komkommer toevoegen en het geheel nog 2 minuten laten koken. Laat het afkoelen voor gebruik.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 346 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42420694