Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Acar Bening - komkommer in azijn

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Acar Bening
komkommer in azijn
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 komkommer
100 gr wortel
100 gr savoiekool
100 gr sjalotten
100 ml water
5 eetl azijn
zout
1 theel suiker
9 peperkorrels, gekneusd

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de komkommer in blokjes en bestrooi deze met zout. Laat de blokjes enige uren uitlekken. Snijd de sjalotten in dunne plakjes. Snijd de wortel en de kool in dunne reepjes. Verhit in een wok/wadjan het water samen met het zout, de suiker en de peperkorrels. Dan de wortel toevoegen en dit 7 minuten zachtjes laten koken. Dan de azijn, de kool en de sjalotten toevoegen samen de de komkommer en het geheel nog 2 minuten laten koken. Eerst laten afkoelen voor het serveren.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 57 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41029832