1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Acar Bening
komkommer in azijn
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 komkommer
100 gr wortel
100 gr savoiekool
100 gr sjalotten
100 ml water
5 eetl azijn
zout
1 theel suiker
9 peperkorrels, gekneusd

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de komkommer in blokjes en bestrooi deze met zout. Laat de blokjes enige uren uitlekken. Snijd de sjalotten in dunne plakjes. Snijd de wortel en de kool in dunne reepjes. Verhit in een wok/wadjan het water samen met het zout, de suiker en de peperkorrels. Dan de wortel toevoegen en dit 7 minuten zachtjes laten koken. Dan de azijn, de kool en de sjalotten toevoegen samen de de komkommer en het geheel nog 2 minuten laten koken. Eerst laten afkoelen voor het serveren.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 90 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35399804