Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Timus Singkong - Rondo Royal - gefrituurde cassave met chocolade

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Timus Singkong - Rondo Royal
gefrituurde cassave met chocolade
Baha-bahan:
ingrediënten:
500 gr tape singkong (gegiste cassave)
50 gr chocolade
olie

bahan-bahan beslag:
ingrediënten:
50 gr rijstmeel
zout naar smaak
2 theel palmsuiker
100 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de cassave in stukjes of pureer deze en vorm daarvan bolletjes zo groot als kleine eieren. Breek de chocolade in kleine stukjes. En druk deze op/in de cassave bolletjes.
Meng de rijstmeel, het zout, de suiker en het water goed door elkaar tot een egaal beslag. Verhit in een wok voldoende olie. Wentel de cassave door het beslag en frituur deze daarna in de olie goudbruin en krokant.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 113 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42248372