logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Timus Singkong - Rondo Royal
gefrituurde cassave met chocolade
Baha-bahan:
ingrediënten:
500 gr tape singkong (gegiste cassave)
50 gr chocolade
olie

bahan-bahan beslag:
ingrediënten:
50 gr rijstmeel
zout naar smaak
2 theel palmsuiker
100 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de cassave in stukjes of pureer deze en vorm daarvan bolletjes zo groot als kleine eieren. Breek de chocolade in kleine stukjes. En druk deze op/in de cassave bolletjes.
Meng de rijstmeel, het zout, de suiker en het water goed door elkaar tot een egaal beslag. Verhit in een wok voldoende olie. Wentel de cassave door het beslag en frituur deze daarna in de olie goudbruin en krokant.

Add comment

Submit

who is online

We have 208 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44392029