zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

3 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Rendang Telur Itik - in kokosmelk gestoofde gekruide eieren
- Pangek daging asem pedas - Gestoofd rundvlees
- Gangan udang - in kokosmelk gestoofde garnalen
- Nong Kai Tod - gebakken drumsticks
- Cilok - Tapioca balletjes in pindasaus
- Nanas Masak Rempah - in gekruide kokosmelk gestoofde ananas
- Udang Taoco - roerbak van garnalen met petai bonen en taoco
- Nasi goreng telor asin - gebakken rijst met gezouten ei en groenten
- Gulai Udang - in kokosmelk gestoofde kruidige garnalen
- Udang Pepes Tergoda - Gestoomde gekruide garnalen
Timus Singkong - Rondo Royal - gefrituurde cassave met chocolade


Timus Singkong - Rondo Royal
gefrituurde cassave met chocolade
gefrituurde cassave met chocolade
Baha-bahan:
ingrediënten:
500 gr tape singkong (gegiste cassave)
50 gr chocolade
olie
bahan-bahan beslag:
ingrediënten:
50 gr rijstmeel
zout naar smaak
2 theel palmsuiker
100 ml water
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de cassave in stukjes of pureer deze en vorm daarvan bolletjes zo groot als kleine eieren. Breek de chocolade in kleine stukjes. En druk deze op/in de cassave bolletjes.
Meng de rijstmeel, het zout, de suiker en het water goed door elkaar tot een egaal beslag. Verhit in een wok voldoende olie. Wentel de cassave door het beslag en frituur deze daarna in de olie goudbruin en krokant.
ingrediënten:
500 gr tape singkong (gegiste cassave)
50 gr chocolade
olie
bahan-bahan beslag:
ingrediënten:
50 gr rijstmeel
zout naar smaak
2 theel palmsuiker
100 ml water
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de cassave in stukjes of pureer deze en vorm daarvan bolletjes zo groot als kleine eieren. Breek de chocolade in kleine stukjes. En druk deze op/in de cassave bolletjes.
Meng de rijstmeel, het zout, de suiker en het water goed door elkaar tot een egaal beslag. Verhit in een wok voldoende olie. Wentel de cassave door het beslag en frituur deze daarna in de olie goudbruin en krokant.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.