gefrituurde cassave met chocolade
Baha-bahan:
ingrediënten:
500 gr tape singkong (gegiste cassave)
50 gr chocolade
olie
bahan-bahan beslag:
ingrediënten:
50 gr rijstmeel
zout naar smaak
2 theel palmsuiker
100 ml water
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de cassave in stukjes of pureer deze en vorm daarvan bolletjes zo groot als kleine eieren. Breek de chocolade in kleine stukjes. En druk deze op/in de cassave bolletjes.
Meng de rijstmeel, het zout, de suiker en het water goed door elkaar tot een egaal beslag. Verhit in een wok voldoende olie. Wentel de cassave door het beslag en frituur deze daarna in de olie goudbruin en krokant.
ingrediënten:
500 gr tape singkong (gegiste cassave)
50 gr chocolade
olie
bahan-bahan beslag:
ingrediënten:
50 gr rijstmeel
zout naar smaak
2 theel palmsuiker
100 ml water
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de cassave in stukjes of pureer deze en vorm daarvan bolletjes zo groot als kleine eieren. Breek de chocolade in kleine stukjes. En druk deze op/in de cassave bolletjes.
Meng de rijstmeel, het zout, de suiker en het water goed door elkaar tot een egaal beslag. Verhit in een wok voldoende olie. Wentel de cassave door het beslag en frituur deze daarna in de olie goudbruin en krokant.