banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 27 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Timus singkong - Rondo Royal - gefrituurde cassave met chocolade
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Timus singkong - Rondo Royal    
gefrituurde cassave met chocolade

Baha-bahan:
ingrediënten:
500 gr tape singkong (gegiste cassave)
50 gr chocolade
olie

bahan-bahan beslag:
ingrediënten:
50 gr rijstmeel
zout naar smaak
2 theel palmsuiker
100 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de cassave in stukjes of pureer deze en vorm daarvan bolletjes zo groot als kleine eieren. Breek de chocolade in kleine stukjes. En druk deze op/in de cassave bolletjes.
Meng de rijstmeel, het zout, de suiker en het water goed door elkaar tot een egaal beslag. Verhit in een wok voldoende olie. Wentel de cassave door het beslag en frituur deze daarna in de olie goudbruin en krokant.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 251 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40675030