banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Temo coe pandan - traditionele cake uit Noord-Sumatra met pandan
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Temo coe pandan
traditionele cake uit Noord-Sumatra met pandan

Bahan-bahan:
200 ml kokosmelk
25 ml suij water (uit 15 suije bladeren en 5 pandan blad)
200 gr witte ketan meel
1/2 theel zout
bananenblad
2 pandan blad
 
Bahan-bahan isi:
ingrediënten vulling
100 gr palmsuiker
25 gr geroosterde witte sesam
 
Taburan:
garnering:
2 theel geroosterde witte sesam
 
Cara membuat:
bereiding:
Kook de santen samen met het sije water. Meng dit langzaam met de ketan en het zout tot een glad deeg en verdeel dit in 25 porties. Meng de palmsuiker met de sesam. Snijd het pandan blad in 25 stukjes. 
Neem een portie deeg en druk dit plat, leg daarop wat suikermengsel en vorm een bolletje. Bestrooi de bolletjes met de sesam. Bekleed een stoompan met bananenblad en leg de bolletjes daarop. Leg op elke bolletje een stuk pandanblad. Stoom de temo in 15 minuten gaar en open de pan elke 3 minuten om de stoom te laten ontsnappen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 109 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40442667