Recente reacties

Shaun 5 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Temo coe pandan - traditionele cake uit Noord-Sumatra met pandan

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Temo coe pandan
traditionele cake uit Noord-Sumatra met pandan

Bahan-bahan:
200 ml kokosmelk
25 ml suij water (uit 15 suije bladeren en 5 pandan blad)
200 gr witte ketan meel
1/2 theel zout
bananenblad
2 pandan blad
 
Bahan-bahan isi:
ingrediënten vulling
100 gr palmsuiker
25 gr geroosterde witte sesam
 
Taburan:
garnering:
2 theel geroosterde witte sesam
 
Cara membuat:
bereiding:
Kook de santen samen met het sije water. Meng dit langzaam met de ketan en het zout tot een glad deeg en verdeel dit in 25 porties. Meng de palmsuiker met de sesam. Snijd het pandan blad in 25 stukjes. 
Neem een portie deeg en druk dit plat, leg daarop wat suikermengsel en vorm een bolletje. Bestrooi de bolletjes met de sesam. Bekleed een stoompan met bananenblad en leg de bolletjes daarop. Leg op elke bolletje een stuk pandanblad. Stoom de temo in 15 minuten gaar en open de pan elke 3 minuten om de stoom te laten ontsnappen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 261 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41193600