Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
1 Comment
Nagasari - Gestoomde bananenpakjes

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Nagasari
Gestoomde bananenpakjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr rijstemeel
4 pandanblad
75 g kristalsuiker
800 ml dunne kokosmelk (santen cair)
zout naar smaak
11 pisang
bananenblad
houten prikker

Cara Membuat:
bereiding:
Snijd de bananen elk in 4 stukjes. Meng het meel met de suiker, de kokosmelk, zout naar smaak en het pandanblad. Verhit deze massa in een pan en kook dit zachtjes tot een pap. Neem een bananenblad en vouw dit dubbel tot een formaat van ongeveer 20x15cm. Schep op elk bananenblad 3 eetl pap en leg daar een stuk banaan op. Vouw het blad dicht en zet het vast met de prikkers. Stoom de pakketjes 30 minuten in een stoompan verder gaar. Koud serveren.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    DD · 7 years ago
    Ik heb ze gemaakt maar hoe lang zijn ze houdbaar in de koelkast?

who is online

We hebben 78 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41017773