Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Cah Udang Jamur - garnalen met champignons in saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Cah Udang Jamur
garnalen met champignons in saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr garnalen
250 gr champignons
1/2 theel limoen, sap
1/2 theel zout
6 teentjes knoflook
1 sjalot / 1/2 ui
3 cm jahe
1 eetl vissaus
5 eetl kecap manis
1 eetl oestersaus
1/4 theel zout
100 ml water
1 theel maizena
olie

Cara membuat:
bereiding;
Pel de garnalen. Halveer de champignons. Hak de sjalot en de knoflook fijn. Wrijf de garnalen in met het limoensap en het zout en laat dit 15 minuten rusten.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalot, de knoflook en de jahe voor 3 minuten. Voeg dan de garnalen toe en bak totdat deze van kleur veranderen.
Voeg dan de champignons, de kecap, de vissaus, de oestersaus en het zout toe en meng goed.
Dan het water en de maizena toevoegen en roer totdat de saus indikt en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 95 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41022733