Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Sambal Cocol
pittig maar zoete saus voor pangsit

Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 rode lomboks
6 sjalotjes
1 eetl saus sambal (zie recept)
5 eetl kecap manis
1/2 theel peper
1/4 theel zout
75 ml water
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de lomboks en de sjalotjes in dunne plakjes. Verhit in een pan de olie en fruit de lomboks en de sjalotjes voor 4 minuten. Voeg dan de saus sambal, de kecap, de peper, het zout en het water toe en breng aan de kook. Laat daarna afkoelen voor gebruik.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 109 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42577530