Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Sambal Cocol - pittig maar zoete saus voor pangsit
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Sambal Cocol
pittig maar zoete saus voor pangsit

Bahan-bahan:
ingrediënten:
3 rode lomboks
6 sjalotjes
1 eetl saus sambal (zie recept)
5 eetl kecap manis
1/2 theel peper
1/4 theel zout
75 ml water
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de lomboks en de sjalotjes in dunne plakjes. Verhit in een pan de olie en fruit de lomboks en de sjalotjes voor 4 minuten. Voeg dan de saus sambal, de kecap, de peper, het zout en het water toe en breng aan de kook. Laat daarna afkoelen voor gebruik.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 219 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40916585