banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 9 days ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 10 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 11 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Icon Write a comment
Tumis Cuciwis Jamur Kerang - roerbak van cuciwis/spruiten met champignons

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tumis Cuciwis Jamur Kerang
roerbak van cuciwis/spruiten met champignons

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr cuciwis/kailan/groene kool, anders spruiten
100 gr champignons
4 teentjes knoflook
2 gedroogde lomboks
1 theel saus tomat
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/4 theel palmsuiker
100 ml water
50 ml kippenbouillon
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Halveer de groente en snijd de champignons in plakjes. Hak de knoflook en de lomboks fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de lomboks voor 2 minuten. Voeg dan de champignons toe en meng goed.
Dan de saus tomat, de peper, het zout, de palmsuiker, de bouillon en het water toevoegen en meng goed. Bak het geheel verder gaar en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 73 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38237207