Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Masubah - pannekoek

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Masubah
pannekoek

Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 eieren
50 gr suiker
200 gr bloem
1/4 theel cengkeh (kruidnagel)
1 theel adas manis (anijs zaad)
1/2 theel kaneel
1/2 theel zout
boter
 
Cara membuat:
bereiding:
Klop de eieren op smane met de suiker. Meng dat de bloem, de cengkeh, de adas, het kaneel en het zout erdoor en vorm een beslag. Verhit in een pan de boter. Schep een dun laag slag in de bak en bak deze aan beide kanten bruin. Schep wat beslag boven op de eerste laag en bak deze bruin. Herhaal dit totdat al het beslag op is en snijd het dan in puntjes.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 128 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41233626