rundvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten
500 gr mals rundvlees
100 gr gepelde garnalen
1/3 santenblok, gesmolten in 1 kopje water
1 lombok, fijngesneden
1 tomaat
7 sjalotten, gesnipperd
3 teentjes knoflook, fijngesneden
1/2 theel laos
1/2 theel jahe/djahé
2 salam blaadjes
9 peteh boontjes
gula jawa en zout naar smaak
olie
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukken. Fruit de sjalotten en de knoflook in een wok/wadjan met wat olie. Voeg dan de petehbonen en de salamblaadjes toe en fruit dit verder voor 3 minuten. Voeg dan de tomaat, de garnalen en de overige ingrediënten toe. Dan de kokosmelk en het vlees toevoegen en zachtjes gaar stoven.
ingrediënten
500 gr mals rundvlees
100 gr gepelde garnalen
1/3 santenblok, gesmolten in 1 kopje water
1 lombok, fijngesneden
1 tomaat
7 sjalotten, gesnipperd
3 teentjes knoflook, fijngesneden
1/2 theel laos
1/2 theel jahe/djahé
2 salam blaadjes
9 peteh boontjes
gula jawa en zout naar smaak
olie
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukken. Fruit de sjalotten en de knoflook in een wok/wadjan met wat olie. Voeg dan de petehbonen en de salamblaadjes toe en fruit dit verder voor 3 minuten. Voeg dan de tomaat, de garnalen en de overige ingrediënten toe. Dan de kokosmelk en het vlees toevoegen en zachtjes gaar stoven.