Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Kering Udang Pedas - pittige gebakken garnaaltjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kering Udang Pedas
pittige gebakken garnaaltjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr garnalen (klein)
1 salam blad
4 cm lengkuas/laos
1 eetl asamwater
olie

Haluskan:
bumbu:
9 teentjes knoflook
4 rode lomboks
1 eetl zout
2 eetl palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
Was de garnalen goed en pel deze niet. Laat de garnalen daarna goed uitlekken en dep deze droog. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en bak de garnalen bruin en zet apart. Verhit in een pan 2 eetl van de olie en fruit de bumbu samen met de salam, de laos en het asamwater voor 3 minuten.
Voeg dan de garnalen toe en meng totdat alle garnalen gecoat zijn. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 162 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42248443